Wijzigingen per 1 december 2020

Artikelen in winkelwagen0

Wijzigingen per 1 december 2020


Met ingang van 1 december 2020 voeren we een aantal wijzigingen door omtrent een minimale afname van papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren, verzendkosten en vragenlijsten in vreemde talen.Door de gestegen kosten voor het afhandelen en versturen van bestellingen zijn wij helaas genoodzaakt om met ingang van 1 december aanstaande een aantal wijzigingen door te voeren:

1. De minimale afname van papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren wijzigt van 10 naar 50 stuks per set.

2. Conform de onderstaande tabel zullen we verzendkosten in rekening brengen.

Verzendkosten tot 1.000 stuks papieren vragenlijsten en/of handscoringsformulieren. Bij zendingen van meer dan 1.000 stuks komen daar bij elk duizendtal de onderstaande verzendkosten er bij op.

Nederland

€15,-- exclusief BTW

België, Duitsland, Luxemburg

€26,-- exclusief BTW

Overige landen in Europa

€33,-- exclusief BTW


3. We leveren geen vragenlijsten meer in vreemde talen. Alleen vragenlijsten in het Nederlands, Frans, Noors, Fins, Zweeds en Pools blijven we leveren. Vragenlijsten in andere talen kunt u verkrijgen via https://aseba.org/site-and-scoring-licenses/. Daar vindt u het formulier https://aseba.org/wp-content/uploads/2019/01/Site-License-Application.docx waarop u de taal en het aantal van de vragenlijsten kunt aangeven.  Ook kunt u vragenlijsten in alle beschikbare talen afdrukken met behulp van ASEBA-Web.

In de loop van volgend jaar zullen we papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren alleen nog leveren zolang de voorraad strekt. In plaats daarvan kunt u via https://www.aseba.nl/ ASEBA-Web aanschaffen, waarmee u digitaal de vragenlijsten kunt afnemen en scoren. Ook kunt u met ASEBA-Web vragenlijsten in vele andere talen afdrukken. Een volledige lijst van de digitaal af te nemen en af te drukken vragenlijsten vindt u op https://aseba.org/aseba-web-translations/.

Wij begrijpen dat deze veranderingen mogelijk gevolgen hebben voor uw bestellingen. Omdat wij u graag als klant willen behouden, bieden wij u daarom als tegemoetkoming een korting aan van 10% op uw komende bestellingen van de papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren. Deze korting is geldig voor uw bestellingen in de gehele maand december.

Wij hopen op uw begrip en zien graag een prettige voortdurende samenwerking met u tegemoet.

1.       De minimale afname van papieren vragenlijsten en handscoringsformulieren wijzigt van 10 naar 50 stuks per set.

2.       Conform de onderstaande tabel zullen we verzendkosten in rekening brengen.
Verzendkosten tot 1.000 stuks papieren vragenlijsten en/of handscoringsformulieren. Bij zendingen van meer dan 1.000 stuks komen daar bij elk duizendtal de onderstaande verzendkosten er bij op.
Nederland        €15,-- exclusief BTW
België, Duitsland, Luxemburg  €26,-- exclusief BTW
Overige landen in Europa         €33,-- exclusief BTW

3.       We leveren geen vragenlijsten meer in vreemde talen. Alleen vragenlijsten in het Nederlands, Frans, Noors, Fins, Zweeds en Pools blijven we leveren. Vragenlijsten in andere talen kunt u verkrijgen via https://aseba.org/site-and-scoring-licenses/. Ook kunt u vragenlijsten in alle beschikbare talen afdrukken met behulp van ASEBA-Web.