Nieuw: ASEBA-Web

Artikelen in winkelwagen0

Nieuw: ASEBA-Web


Vanaf nu is ASEBA-Web beschikbaar. Het vervangt WebForms Direct dat op 31 maart 2016 stopt.Vanaf nu is ASEBA-Web beschikbaar als platform voor het online afnemen en verwerken van vragenlijsten van ASEBA. Op 31 maart 2016 stopt WebForms Direct. Na 31 maart worden alle WebForms Direct account overgezet naar ASEBA-Web. De resterende e-units gaan mee naar het nieuwe account. Na het overzetten is WebForms Direct voor 30 juni 2016 nog wel toegankelijk voor het opslaan van gegevens, maar vragenlijsten afnemen en scoren is niet meer mogelijk. Op 30 juni 2016 stopt de server en is WebForms Direct niet meer toegankelijk.

ASEBA-Web biedt dezelfde functionaliteit als WebForms Direct. De CBCL/1½-5, C-TRF, CBCL/6-18, TRF, YSR, ASR en ABCL zijn beschikbaar in het Nederlands. Ook de schermen die bijvoorbeeld ouders, jeugdigen of leraren te zien krijgen zijn in het Nederlands. Maar aan de kant van de instelling, dus diegenen die de vragenlijsten versturen en scoren, is het programma in het Engels. Ook de resultaten, dus de profielen zijn in het Engels. Een overzicht van de mogelijkheden van ASEBA-Web is te vinden door hier te klikken. Voor een snelstarthandleiding klik dan hier. Verdere informatie is te vinden op de Amerikaanse website. 

Een overzicht van de beschikbare producten en prijzen is te vinden in het menu bij Bestellen en vervolgens Webformulieren.